Германия ще покаже класа над Япония


И. Ангелов

Германия ще покаже класа над Япония

Германия - Япония
Стадион: Калифа Интернешънъл, Доха
Дата: 23.11.2022 г.
Час: 15:00 ч.

Германия няма да иска да повтори постижението си от световното в Русия през 2018 г., където не излезе от групите, неочаквано за мнозина. Ханси Флик ще търси старт с победа и звездният му състав надали очаква нещо по-малко.

Япония е тежък аутсайдер в срещата, а може би и в групата с Испания и Коста Рика. Тимът обаче има талант с имена като Такефусо Кубо и Такехиро Томиясу. Миналата седмица тимът отстъпи в приятелска среща на Канада, което не е подходящо за увереността преди големия турнир.

В състава на домакините всичко изглежда наред след като Лерой Сане се върна последно да изиграе 15 минути срещу Байерн Мюнхен. Тимо Вернер и Марко Ройс ще пропуснат турнира с последните си травми. При символичния гост Такума Асано попадна в тима, но той е с контузия от септември и е под въпрос, макар срещу Канада да участва за половин мач.

Германия участва за 17-ти пореден път в Световната купа, като в квалификациите тимът събра повече точки от всеки друг европейски отбор с 27 точки, 9 победи и равен. "Маншафтът" реализира 36 гола в този период и е във форма.

Прогноза: Германия - Япония 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Япония (Хаджиме Мориясу)
 
Гонда
   
Томиясу
Йошида
Сакаи
Нагатомо
Морита
Шибасаки
Ито
Камада
Кубо
Минамино
Хаверц
Сане
Мусиала
Гнабри
Кимих
Горецка
Раум
Керер
Рудигер
Зюле
   
Нойер
 
Германия (Ханси Флик)

Обоснована прогноза: Германия - Япония 2:0

  Сподели
535