Раул: Очевидно е, че Германия е фаворит


И. Ангелов

Раул: Очевидно е, че Германия е фаворит

Испанската легенда, Раул, подкрепи Германия като свой избор във финалната среща от Световното първенство днес. Според него германците са променили тенденцията и традицията, като сега са се превърнали във фаворит за трофея. Според бившият нападател на Реал Мадрид, Германия разчита на цял колектив звезди, докато Аржентина се базира на класата на един човек:

"Обикновено на Световно не говорим за фаворит във финалния мач. Тази традиция обаче бе нарушена в Бразилия, Германия е отборът за гледане, след като се разправи така с домакините на полуфинал. Те чакаха дълго време за това и изглежда са се подготвили много."

"Трикратните шампиони не разчитат на индивидуалности. Всеки на терена е способен да вкара. Защитата не е непробиваема, но е стабилна, като допусна само 4 гола в 6 мача. Нойер е вдъхновение между гредите."

"За такъв отбор е трудно да загуби инерция след голяма победа. Момчетата на Йоаким Льов знаят кога и как да наберат скорост. Те започнаха ударно, след това се върнаха към умерен стил, а като дойдоха тежките опоненти, те ги удариха здраво."

"Аржентина очевидно разчита на Меси. След като той 4 пъти бе Играч на мача, в последните 2 срещи го хванаха. Директните елиминации са тежки и тук той няма свобода, както в групите. Няма съмнение, че Аржентина се нуждае от Меси в най-добрата форма. Те имат притеснения, защото Агуеро не е във форма, както и Игуаин."

"Представянето на Масчерано ще е ключово. Той бе най-добрият в полуфиналите, и заради него атаката на Холандия бе задържана в средата."

  Сподели
121