Мексико последва Бразилия след победа над Хърватия (видео)


И. Ангелов

Мексико последва Бразилия след победа над Хърватия (видео)

Мексико победи с 3:1 Хърватия днес в последната среща от груповата фаза на Световната купа в Бразилия. По този начин мексиканците се присъединяват към домакините на турнира във фазата на директните елиминации, където чака Холандия. В другата среща в групата Бразилия разби Камерун с 4:1.

Тук всичко голове паднаха във второто полувреме. В първата част и двата тима имаха своите моменти, но най-близо до гол бе Ерера с един удар в гредата. Пералта пък пропусна немислимо една възможност, когато бе сам срещу вратаря.

В 72-ата минута резултатът бе открит днес. Рафа Маркес се възползва от подаването на Ерера, надскачайки Чорлука за 1:0. 3 минути след това Гуардадо добави гол за Мексико след едно центриране на Пералта по земя.

В 82-ата минута резервата Ернандес вкара 36-тото си попадение за Мексико в мач номер 65, когато завърши с глава на близката греда. 5 минути след това Иван Ракитич оформи добра асистенция с пета за Иван Перишич, който вкара второто си попадение в турнира. Срещата завърши с изгонването на Ребич за цинично нарушение срещу Пеня. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124