Компани: Разстроен съм от отпадането на Англия


Н. Гавазов

Компани: Разстроен съм от отпадането на Англия

Защитникът на националния отбор на Белгия Венсан Компни преди мача с Русия от втория кръг на груповата фаза на Световното първенство по футбол призна, че се е разстроил от отпадането на Англия, а също така обеща, той и съотборниците му да не допускат грешки в двубоя с руснаците.

"Неуспехът на Англия се пренесе и в моето семейство, тъй като жена ми е англичанка, а децата, макар да са белгийци, те се смятат за англичани. Те много преживяват тази загуба и аз също се присъединявам към тяхната така, тъй като не съм равнодушен към английския футбол", заяви Компани.

"Срещу Русия ще играем резултатно. Не всички големи отбори постигат резултати. Англия, Испания и Италия изпитват проблеми. Видяхме какво се случи с Германия и Аржентина. Но ние сме тук не да играем красиво и да не постигнем нищо. Освен това, не искаме да гледаме останалите - кой играе добре и кой зле. Искам нашите граждани да бъдат щастливи с националния отбор. С Русия се надявам да играем без грешка. Против Алжир допуснахме една - при дузпата. Но не изпаднахме в паника и действахме хладнокръвно. Научихме се да си поправяме грешките в хода на мача", добави белгиецът.

 

  Сподели
120