Анонс на някой срещи от 3-я кръг на ЛЕ


FUTBOL-TV

Анонс на някой срещи от 3-я кръг на ЛЕ

Динамо Загреб - ПСВ Айндховен
Стадион: "Максимир", Загреб
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Павел Гил (Полша)

Среща между два отбора, които ще направят опит да се съвземат след двете разочароващи загуби от българския Лудогорец. Динамо започна кампанията си с домакинско поражение 1:2 от Черноморец Одеса, а неприятностите за хърватите продължиха и в София, където загребчани бяха пометени с 3:0 от разградчани.

Малко по-различно е представянето на ПСВ. Холандците също започнаха с домакинска загуба от Лудогорец, която обаче успяха да компенсират с убедителна победа в Одеса срещу местния Черноморец. Така ПСВ събра три точки от двата си мача и евентуален успех в столицата на Хърватия значително ще повиши шансовете на холандците да заемат едно от първите две места в квартета.

Предположенията са, че домакините ще се опитат да установят някакъв първоначален натиск, но най-вероятно в хода на мача гостите ще овладеят инициативата и ще установят пълен контрол в срещата. В състава на холандците има по-голямо качество, те са и по-опитния отбор, което предполага победа за ПСВ.

Прогноза за: Динамо Загреб - ПСВ Айндховен 1: 3

Коефициенти от bet365:
Динамо Загреб - 3.60
Равен - 3.50
ПСВ Айндховен - 2.15

 

 


Бордо - АПОЕЛ Никозия
Стадион: "Шабан-Делма", Бордо
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Мартин Щрьомбергсон (Швеция)

Бордо и АПОЕЛ се срещат в мач от третия кръг на груповата фаза на Лига Европа, в който ще направят всичко възможно да поправят грешните си стъпки в предишните срещи от турнира. На старта на състезанието французите претърпяха класическа загуба във Франкфурт, а след това допуснаха изненадващо поражение при домакинството си на Макаби Тел Авив, въпреки че имаха превъзходство и бяха по-добрия отбор.

АПОЕЛ измъкна равенство при гостуването си на Макаби в първия кръг, а във втория кръг на турнира при домакинството си на Айнтрахт кипърският отбор бе пометен с 0:3 и така островитяните събраха само една точка от два мача.

Двубоят е много важен за двата тима, ако разбира се, те имат амбицията да продължат в плейофите. Загубилият този мач вероятно ще се сбогува с шансовете си да заеме едно от първите две места в групата, така че може да очакваме оспорвана среща, в която може би домакините ще бъдат малко по-внимателни, отколкото в мача с Макаби. Очевидно е, че Бордо е по-добрият отбор, остава само нападателите да материализират положенията си, а защитата да внимава при контраатаките на противника. Предположенията са, че гостите ще затворят играта и ще предоставят инициативата на своя противник, който ще има нелеката задача да превземе вратата на Урко.

Прогноза за: Бордо - АПОЕЛ 1:0

Коефициенти от bet365:
Бордо - 2.00
Равен - 3.60
АПОЕЛ Никозия - 4.00

 

 

Айнтрахт - Макаби Тел Авив
Стадион: "Комерцбанк Арена", Франкфурт
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Антонио Дамато (Италия)

Среща между първите два отбора в класирането, като мачът е отлична възможност за домакините от Айнтрахт да се откъснат напред в класирането. Немският отбор записа две класически победи в първите си две срещи - като домакин на Бордо и при гостуването си на АПОЕЛ - и по всичко изглежда, че представителят на Бундеслигата е без конкуренция в групата.

Гостите от Макаби изненадаха с представянето си. Израелците не успяха да преодолеят отбраняващият се 90 минути АПОЕЛ у дома си на старта на турнира, но спечелиха гостуването си на Бордо, при положение, че французите контролираха събитията на терена. Така Макаби събра 4 точки, което означава, че ако успее да измъкне нещо от този мач, това ще даде огромни шансове пред тима да пробие в плейофите.

Очакванията са домакините да овладеят инициативата от първия съдийски сигнал и да установят контрол върху събитията на терена. Вероятно гостите ще се опитат да повторят сценария в двубоя с Бордо, защитавайки се с десет човека и разчитайки на контраатаки. Няма никакво съмнение, че Айнтрахт е по-качественият отбор, който има също така подкрепата на трибуните. Всякакъв друг резултат освен победа за домакините ще се приема като огромна изненада.

Прогноза за: Айнтрахт Франкфурт - Макаби 2:0

Коефициенти от bet365:
Айнтрахт - 1.55
Равен - 4.20
Макаби Тел Авив - 7.00

 

 

Аполон Лимасол - Лацио
Стадион: "Нео GSP", Строволос
Дата: 24.10.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Мануел Де Соуса (Португалия)

Кипърският Аполон посреща Лацио и ще се опита да измести италианският отбор от първото място в групата. Домакините имат три точки в своя актив, а това е така благодарение на победата като гост срещу Легия Варшава. Преди това, на старта на кампанията си гърците загубиха домакинството си на турския Трабзонспор.

Лацио е с точка пред утрешния си съперник. На старта римляните победиха с 1:0 Легия Варшава, а двата гола на Флокари в 84-та и 85-та минута донесоха равенството 3:3 при гостуването на италианците в Турция на Трабзонспор.

Интересен мач се очертава във втория по големина кипърски град. Домакините се намират в много добра форма, освен това турнирното им положение е такова, че евентуален успех ще заостри още повече интригата в квартета. Класата на Лацио е по-голяма, интересно е да видим обаче, дали Петкович няма да заложи на футболисти, които рядко използва в Серия А. Ако това се случи, тогава римляните могат и да загубят мача.

Прогноза за: Аполон - Лацио 1:1


Коефициенти от bet365:
Аполон Лимасол - 5.25
Равен - 3.80
Лацио - 1.75

 

Слован Либерец - Севиля
Стадион: "У Ниси", Либерец
Дата: 24.10.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Майк Дийн (Англия)

Слован и Севиля знаят, че това е среща, от която ще се реши първото място в осма група на Лига Европа. В момента Севиля заема лидерската позиция с две победи в първите два кръга, а Слован е само 2 точки назад. Една победа на испанците би донесла пълен комфорт 5 точки пред основния опонент.

Победа в това гостуване ще помогне много на Севиля да достигне елиминационната фаза на турнира, особено като се има предвид, че следва домакинство за испанците. Равенството тук също не би наранило шансовете за прогрес, след като реваншът на този мач ще е в Севиля. 

Испанците започнаха Лига Европа с победа 2:1 в Есторил. След това тима прие Фрайбург за победата с 2:0 благодарение на голове от Пероти и Баца. Слован пък направи 2:2 във Фрайбург преди ключовата победа над Есторил с 2:1 тук на "У Ниси". 

В последната си среща - 2006-07, тези два отбора завършиха при 0:0. С оглед формата на гостите обаче е трудно да се очаква нещо повече от загуба за Слован.

Прогноза: Слован - Севиля 0:2

Коефициенти от bet365:
Слован Либерец - 3.90
Равен - 3.60
Севиля - 2.05

 

Шериф - Тотнъм
Стадион: "Болшая Арена", Тираспол
Дата: 24.10.2013г.
Час: 20:00
Съдия: Лиран Лиани (Израел)

Тотнъм демонстрира невероятна дълбочина в състава този сезон. След непрестанни ротации в Англия и Лига Европа, тима все още показва силна игра, а всеки от футболистите играе, за да се спечели място като постоянен титуляр във всички турнири. Всичко това е причината лондончани да се представят категорично от началото на сезона.

Шериф и Тотнъм вече играха с останалите си опоненти от група К на Лига Европа, като Тотнъм не допусна никакви грешки, а Шериф не победи нито веднъж. 

Домакините са в пълен състав, освен наказания Мели, който бе изгонен срещу Тромсьо. Той ще бъде заменен от Уилям Челестино в отбрана. За гостите от Лондон Етиен Капу и Йонес Кабул са аут. След завръщането си във Висшата лига Аарън Ленън ще получи място, след като за него сега е жизненоважно да натрупа минути. Формата на Андрос Таунсенд със сигурност ще го държи резерва в по-важните мачове, затова крилото трябва да покаже най-доброто от себе си. Очаква се още минути да получат Ерик Ламела, Насер Чадли и Зеки Фрайърс.

Домакините ще играят предпазливо, но с малко търпение това със сигурност ще се превърне в протоколен мач за шпорите.

Прогноза: Шериф - Тотнъм 0:2

Коефициенти от bet365:
Шериф - 11.00
Равен - 5.00
Тотнъм - 1.36

 

Суонзи - Кубан Краснодар
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Кристин Якобсон (Исландия)

Суонзи навлиза в тази среща след повдигащ настроението мач срещу последния в класирането в Англия - Съндърланд, срещу който момчетата на Михаел Лаудруп победиха с 4:0. Мениджърът ще търси да продължи тази форма и на континента, когато приема Кубан Краснодар.

В момента руснаците са на дъното в Група А и дори нямат гол в Лига Европа. Тима се затруднява у дома си, а треньорът Виктор Гончаренко ще се надява да успее да шокира всички очаквания за този мач. 

Суонзи обаче минава уверено през мачовете си до момента, като дори не допуска гол. И все пак това е първото гостуване на руски отбор срещу Суонзи в историята, така че Микаел Лаудруп ще бъде препазлив. В този мач той няма да разчита на контузените Пабло Ернандес, Бен Дейвис и Ашли Уилямс.

Кубан не показва добра форма в Русия след само 3 победи в първите 13 кръга. Гончаренко не може да разчита на Мохамед Рабиу и Владислав Игнатиев за това пътуване. Очаква се в този мач Джибрил Сисе да загуби мястото си за Ибрахима Балде, в опит промяна в атаката да донесе голове.

След първата домашна победа във Висшата лига за Суонзи през уикенда, трудно е да очакваме, че феновете няма да подкрепят своите любимци за втори пореден триумф. Тук конкуренцията е далеч по-слаба, а за капак Кубан е в една от най-лошите си серии в последните години.

Прогноза: Суонзи - Кубан 3:0

Коефициенти от bet365:
Суонзи - 1.50
Равен - 4.20
Кубан Краснодар - 8.50

 

Валенсия - Санкт Гален
Стадион: "Местая", Валенсия
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Пол ван Бьокел (Холандия)

Валенсия приема Санкт Гален за шанс да се пребори за втората позиция в Група А на Лига Европа. Двата отбора навлизат в срещата с 3 събрани точки след загубите си от лидера Суонзи, но поне победа за един от двата тима тук може да даде шанс за второто място в групата.

Валенсия бе отнесена насред "Местая" в откриването на Лига Европа с 3:0 от Суонзи. Победа с 2:0 срещу Кубан Краснодар обаче върна оптимизма в испанците. Гален започна с победа 2:0 над Краснодар, преди да загуби минимално от Суонзи, в мач от който очаквахме каскада от голове.

Това е първият сблъсък в историята между тези отбори. Всъщност, Санкт Гален за първи път ще играе срещу испанска опозиция. В историята си Валенсия има 4 срещи с швейцарци, спечелвайки 2 от тях и 2 завършвайки на равно. 

Швейцарските отбори традиционно страдат в Испания. В 23 случая на гостуване на швейцарци тук сме видяли само 2 победи за гостите, както и 4 равенства. 17-те победи за испанците идват с агрегат от 54-13, така че исторически всичко е против Гален днес.

Валенсия се подобрява напоследък и ще се възползва от домакинството си. Очаква се победа за домакините, макар и тя да не е убедителна. Гален се представи добре дефанзивно срещу лидера в групата - Суонзи, но надали ще има сили да се хвърли в атака.

Прогноза: Валенсия - Санкт Гален 2:0

Коефициенти от bet365:
Валенсия - 1.40
Равен - 5.00
Санкт Гален - 9.00

 

Уигън - Рубин
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Флориан Майер (Германия)

Уигън посрещан Рубин Казан в една жизненоважна среща в Лига Европа днес. Англичаните навлизат в срещата със солиден рекорд и големият шанс да оглавят групата. До момента Уигън успя да вземе равен от Зулте, преди да победи Марибор с 3:1. 

Междувременно Рубин доминира в груповата фаза на Лига Европа след погромни победи с 5:2 на гости на Марибор и 4:0 над Зулте в Русия. 

Победа на англичани ще им донесе 7 точки срещу 6-те, които Рубин има сега. Равен ще донесе 7 на Рубин и 5 на Уигън, докато победа на гостите ще ги постави без съмнение на първата позиция до след-груповата фаза, а англичани ще се борят от третата позиция. 

Историята не познава предишен сблъсък между тези отбори. С оглед формата на отборите и показаното до момента домакините не са фаворит в срещата. Те дори не играят в елита на своето първенство, а липсва и международен опит. Трудно ще е да очакваме Рубин да бъде спрян след категоричното си представяне до момента.

Прогноза: Уигън - Рубин 1:3

Коефициенти от bet365:
Уигън - 3.30
Равен - 3.50
Рубин - 2.30

 


Фиорентина - Пандури
Стадион: "Артемио Франки", Флоренция
Дата: 24.10.2013г.
Час: 22:05
Съдия: Мирослав Зелинка (Чехия)

Фиорентина ще посрещне румънския Пандури като лидер в група Е на Лига Европа. "Ла Виола" постигна очаквана победа на старта на състезанието над португалския Пасош де Ферейра и записаха неочакван успех при гостуването си на украинския Днепър. Така италианският отбор събра 6 точки и има възможност при благоприятно развитие на събитията в квартета, още в следващия кръг да се класира за плейофите на турнира.

Пандури има само една точка в своя актив и по всичко изглежда, че усилията на румънците ще бъдат съсредоточени върху това да не завършат последни в групата. В първия кръг Пандури загуби с 0:1 домакинството си на Днепър в равностоен мач, в който изобилстваха положенията пред двете врати. Пътуването до Португалия може да отчетем като успешно заради спечелената точка и провал, тъй като румънците надиграха съперника си, но не успяха да запазят преднината си и допуснаха изравняване.

Няма никакви съмнения за това, кой е фаворитът в мача. По-класният отбор е Фиорентина, освен това "виолетовите" натрупаха самочувствие заради победата си над Ювентус миналата седмица, така че единствената интрига е колко време ще издържат гостите без да получат гол. Идеален мач за игра на брой отбелязани голове, най-вероятно домакините ще отбележат поне две попадения във вратата на съперника си.

Прогноза за: Фиорентина - Пандури 2:0


Коефициенти от bet365:
Фиорентина - 1.36
Равен - 5.25
Пандури - 10.00

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
345