Олмо: На крачка сме от славата!


Н. Гавазов

Олмо: На крачка сме от славата!

Полузащитникът на националния отбор  на Испания Даниел Олмо говори за победата в полуфиналния мач с Франция на Евро 2024 (2:1). Припомняме, че халфът отбеляза победния гол в тази среща. Топката влетя в мрежата на вратата на Мик Мейнян след отскок от крака на френския защитник Жул Кунде .

"Много сме близо до... Много сме щастливи! Този отбор е невероятен. Заслужаваме го! На крачка сме от славата! Всичко е наред, голът си е гол. Няма значение чие е – на Кунде или мой. Основното нещо е победата и достигането до финала. Не ни интересува срещу кого ще играем на финала. Нека да е всеки... Днес направихме много добър мач. Продължихме да играем нашата игра... Ламин Ямал вкара прекрасен гол, той изигра страхотен мач“, цитира AS думите на Олмо.

На финала на Европейското първенство през 2024 г. отборът на Испания ще срещне победителя от двойката Холандия-Англия, който ще играе във втория полуфинал. Срещата ще се състои днес, 10 юли. Мачът ще се играе на стадион "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд. Главен рефер на срещата ще бъде Феликс Цвайер от Германия.

  Сподели
132