Роуз: Англия наистина стана за посмешище


Н. Гавазов

Роуз: Англия наистина стана за посмешище

Защитникът на Тотнъм Дани Роуз е съгласен с легендарния Алън Шиърър с това, че националният отбор на Англия е станал за посмешище за световния футбол. Бившият нападател на "Трите лъва" много гневно реагира на уволнението на Сам Алърдайс след разразилия се корупционен скандал. 26-годишният Роуз не може да възрази на Шиърър и признава, че националният се намира в тежко положение.

"Видях, че Шиърър каза, че английският футбол е станал за посмешище. Трудно ми е да призная това, но съм принуден леко да се съглася с него, когато треньорът губи работата си само след един мач. Това не е добре в нито един смисъл и каквото и решение да вземе ФА, аз се надявам следващият треньор да остане задълго и да ни помогне да подобрим представянето си на големите турнири", заяви Роуз.

"Не искам да говоря, че това е безпорядък, но е неприятно за английския футбол. Всеки от нас - играчи, треньори и служители - трябва да се постарае да подобри впечатленията на хората за английския футбол в предстоящите мачове, започвайки с добра игра срещу Малта в събота, а след това против Словения", завърши бранителят.

 

  Сподели
82