Гуардиола: Тотнъм игра по-добре от нас


Н. Гавазов

Гуардиола: Тотнъм игра по-добре от нас

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола сподели мнение за срещата с Тотнъм от седмия кръг на Висшата лига на Англия, която "гражданите" загубиха с 2:0.

"Тотнъм игра по-добре. Ние действахме неправилно, само мога да ги поздравя. Първият гол бе подобен на този, който допуснахме в Глазгоу, трудно е да се измъкнеш от такива топки. По-добре играхме през последните 15-20 минути. Знаехме, че срещу нас ще има висока преса, бяхме готови за това, но те всичко направиха както трябва. Това бе труден мач, Тотнъм е много добър през последните три години. Ние закъснявахме във всеки епизод", заяви Гуардиола.

"Поражението е част от играта, част от нашата работа. Никога не съм мислил, че няма да загубим. Дори не мога да си представя подобно нещо. Това е нормален процес, понякога може да се случи и се случва, но това само ни помага да станем по-добри", каза още испанецът.

"Тук съм не за това да разговарям за себе си, аз съм тук за работа. Не мога да си представя, че отборът ще е готов през октомври. Нов съм тук и ни предстои дълъг път. Засега добре играем, но трябва още и още да работим. В края на сезона може да спечелиш и да разбереш, че не си идеален", завърши Гуардиола.

 

  Сподели
78