Хасълбанк: Съвестта ми е чиста


Н. Гавазов

Хасълбанк: Съвестта ми е чиста

Мениджърът на КПР Джими Хасълбанк отрече обвиненията в корупция, които му бяха повдигнати от журналисти от вестник The Telegraph. Както е известно, разкрития на въпросното издание доведоха до оставката на Сам Алърдайс от поста старши-треньор на националния отбор на Англия. С това обаче не приключи всичко и медията продължи да развива темата. Този път обвиненията бяха отправени към 44-годишния Хасълбанк.

Ако трябва да се вярва на The Telegraph, бившият нападател на Челси се е съгласил срещу възнаграждение от 55 000 паунда да лети до Сингапур за преговори с инвеститори от поставена фирма, за да обсъди трансфери на играчи от КПР.

Джими заяви, че съвестта му е чиста.

"Днес чрез своите адвокати отговорих на всички обвинения, повдигнати срещу мен от The Telegraph. Срещналите се с мен мистър Макхарви и мисис Нюел се представиха за агенти на играчи. Те ми предложиха определен хонорар за това да пътувам до Сингапур и да държа реч. Не виждам нищо необичайно в това. Аз от своя страна не съм поемал никакви задължения върху себе си и нищо не съм им обещавал. Не съм искал от ръководството на КПР да привлече футболистите, които ми предложиха мистър Макхарви и мисис Нюел. Аз отричам всички обвинения по мой адрес", заяви Хасълбанк.

 

  Сподели
84