Агуеро се върна с два гола в победа над Суонзи


И. Ангелов

Агуеро се върна с два гола в победа над Суонзи

Манчестър Сити продължава с перфектния старт в английската Висша лига, като в шести пореден кръг "гражданите" победиха, този път с 3:1 на гости на Суонзи Сити. Днес Серхио Агуеро се върна след 3 мача наказание и успя да реализира на два пъти, а Рахим Стърлинг оформи третия гол за гостите, докато Йоренте вкара първото си попадение в лигата за Суонзи.

Само след 9 минути игра Агуеро откри резултата когато беше намерен в наказателното поле от Саня, завъртя се през защитник и стреля през краката на вратаря - 1:0.

4 минути след това обаче при една топка от Сигурдсон за Йоренте в наказателното поле той завърши с прекрасен удар през Браво за 1:1. До почивката Суонзи на два пъти можеше да допусне голове от Де Брюйне и Силва, но оцеля. 

Сити беше по-силен и през втората част, като в 64-ата минута Де Брюйне спечели дузпа срещу Ван дер Хоорн, който го удари в главата в наказателното поле. Агуеро реализира от бялата точка за 2:1. В 77-ата минута при една контра на Сити Де Брюйне изведе Стърлинг и Агуеро срещу бранител на домакините, английското крило го финтира и стреля покрай вратаря за 3:1. 

 

  Сподели
137