Ливърпул се разправи с десет от Хъл


И. Ангелов

Ливърпул се разправи с десет от Хъл

В шестия кръг на английската Висша лига Ливърпул посрещна Хъл Сити на своя "Анфийлд" днес, като домакините се разправиха с 5:1 със своя опонент, макар повече от час игра гостите да бяха с човек по-малко. Лалана, Милнър на два пъти, Мане и Кутиньо вкараха за "червените", докато Мейлер върна попадение.

Срещата започна силно за Ливърпул и рано в мача Кутиньо и Матип можеха да открият. Това направи Лалана в 17-ата минута когато Кутиньо проби през средата и намери англичанина за нисък удар и 1:0.

В 29-ата минута Ел Мохамади бе изгонен когато спря удар на Кутиньо с ръка, а на бялата точка застана Милнър, който не сбърка за 2:0. В 36-ата минута Мане направи резултата 3:0 след асистенция на Лалана.

След почивката Дейвид Мейлер върна гол в 51-ата минута след един корнер. В ответната атака обаче Кутиньо вкара красив гол от средна дистанция за 4:1. В 69-ата минута за домакините се появи Стъридж за Лалана. Само секунди след появата си той спечели дузпа срещу Робертсън, която Милнър отново реализира за крайното 5:1. 

  Сподели
200