Мане е щастлив да всява страх в противниковите защитници


Н. Гавазов

Мане е щастлив да всява страх в противниковите защитници

Нападателят на Ливърпул Садио Мане заяви, че се радва да всява страх в съперниковите защитници. "Червените" похарчиха 30 милиона паунда през лятото, за привлекат играча на националния отбор на Сенегал от Саутхемптън. Мане мигновено се включи в отбора на Юрген Клоп и вече има два гола на сметката си през този сезон.

В събота Садио помогна на Ливърпул да победи Лестър с 4:1, а в края на този мач публиката стана на крака и с овации изпрати сенегалеца, който бе заменен. 24-годишният Мане, който вече е сравняван с Джон Барнс, се надява и в бъдеще да радва феновете на Ливърпул.

"Ще бъда щастлив, ако защитниците продължават да се страхуват от мен, защото така е по-лесно. Винаги е трудно да се адаптираш, когато си нов в отбора. Но при мен този процес се разви бързо и лесно, благодарение на футболисти като Дани, Филип и Роберто", заяви Мане.

"Когато играеш на стадион като "Анфийлд", на теб ти се иска да показваш своята най-добра игра, а в края да получаваш овации. За това се стараеш. Щастлив съм и е приятно, когато чуваш, че те сравняват с легендарни играчи, но аз съм още млад, уча се, и трябва напълно да се раздавам заради отбора", каза още нападателят.

 

  Сподели
171