Райола: Клоп се отнесе несправедливо към Балотели


Н. Гавазов

Райола: Клоп се отнесе несправедливо към Балотели

Известният агент Мино Райола подложи на критика мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп за неговото отношение към нападателя Марио Балотели.

"В края на краищата, даже ръководителите на Ливърпул признаха, че Клоп е несправедлив към Балотели. Няма да го съдя като треньор, за мен той не е и голям специалист. Но не мисля, че въобще е разбирал с какво си има работа. Марио се държеше образцово и никога не се оплака, даже когато тренираше сам. Като цяло, малко е да кажа, че Клоп бе несправедлив, той е парче боклук", заяви Райола.

"Опитах се да намеря за Марио място, където за него ще се съди по играта, а не по личния му живот. Поради това Италия бе изключена. Във Франция също се играе атлетичен футбол, там има нови стадиони, лигата е по-отворена, отколкото Серия А, където мачовете завършват при резултат 1:0 или 2;1. Фавре го вожда в отбора си. Наистина, Балотели може да се разглежда като рисков актив, той не оправда очакванията през последните две години. Но аз съм готов да заложа на него", каза още холандецът.

"Очаквам,ч е той ще вкара 20 гола през този сезон. Ще го направи, ако се намира във формата, в която е сега. Тези, които държат ТВ правата на Лига 1, трябва да дадат бонус на Ница. Без Ибра те загубиха 50% медийност, Балотели ще възстанови поне 30% от това", завърши Райола.

 

  Сподели
124