Валенсия попари Венгер


Н. Гавазов

Валенсия попари Венгер

Валенсия поиска от Арсенал 58 милиона евро за защитника Шкодран Мустафи. Както е известно, лондончани търсят начин за укрепване на отбранителната си линия, след като Габриел Паулища и Пер Мертезакер получиха контузии. Една от целите пред клуба от "Емирейтс" е бранителят на "прилепите" Мустафи, като преговорите за него на два пъти бяха прекъсвани, заради нежеланието на Арсенал да заплати повече от 30 милиона евро за защитника.

Изглежда обаче, че "артилеристите" отново са се върнали към варианта с Мустафи, след като стана ясно, че Атлетико Мадрид поиска 60 милиона евро за своя бранител Хосе Хименес.

В неделя Арсен Венгер съобщи, че се надява да бъде осъществен трансфера на Мустафи до края на трансферния прозорец.

Сега става известно, че главата на трансферната служба на Арсенал Дик Лоу е пристигнал в Испания в петък вечер, за да осъществи трансфера на немския национал. Срещата с представители на Валенсия обаче не са зарадвали английската делегация. По време на разговорите испанците ясно са поставили своите условия пред Лоу - цената на Мустафи е 58 милиона евро.

В момента Арсенал обмисля новото развитие на нещата, но според запознати със ситуацията, най-вероятно Венгер ще откаже сделката.

Напомняме, че по-рано Валенсия поиска 40 милиона евро за своя футболист, след това "прилепите" намалиха претенциите си до 35 милиона евро, което отново се видя много на Арсенал.

 

  Сподели
221