Марез: Само два-три клуба в света могат да ме заинтригуват


Н. Гавазов

Марез: Само два-три клуба в света могат да ме заинтригуват

Крилото на Лестър Риад Марез заяви, че само два-три клуба в света могат да го накарат да се замисли за напускане на "Кинг Пауър". През това лято шампионите на Висшата лига водят отчаяна борба за запазване на своя лидер, който през миналия сезон бе признат за Играч на годината според версията на Асоциацията на професионалните футболисти.

Сред заинтересуваните от Риад клубове се споменаваха имената на Арсенал и Барселона. Самият Марез не изключва напускане на Лестър, но признава, че са малко тези, които могат да му заинтригуват вниманието.

"Когато се появи бразилец, който изгрее, той се оказва в Реал по-рано, отколкото научавате а него. За нас нещата са много по-трудни, тъй като трябва да постигнем много неща", заяви Марез.

"Висшата лига е суперлига. Бих искал да остана тук колкото е възможно по-дълго. Но сега в света има 2-3 клуба, които биха м накарали да се замисля, ако те се свържат с мен. Знаем, че няма отново да спечелим лигата, тъй като не сме Манчестър Юнайтед или Челси. Но успехите ще станат постепенно влизане в редиците на сериозните клубове от Висшата лига. Тук трябва винаги на всички да се доказваш. Сега от нас се очакват определени неща, а ние трябва да реагираме на това, защото никой няма да ни прави подаръци", каза още алжирецът.

Също така 25-годишният футболист коментира тайнствената история с хотела в Челси.

"Много не се интересувам от това, което пишат таблоидите. Не съм от този свят. Играя футбол, а след това веднага се прибирам у дома си. Истина е, че в Англия се търси сензация. Тогава след мача ние се установихме в същия хотел, в който бе отседнал и Челси. Таблоидите изстискват и най-малките детайли от твоя живот. Освен това, аз не съм Дейвид Бекъм", уточни играчът.

 

  Сподели
22