Крукс: Ливърпул да забрави за топ 4, ако Морено остане


Н. Гавазов

Крукс: Ливърпул да забрави за топ 4, ако Морено остане

Бившият нападател на Тотнъм Гарт Крукс е на мнение, че Ливърпул с Алберто Морено няма да може да попадне в топ 4 на класирането във Висшата лига. Испанецът отново се провали в неделния мач с Арсенал, независимо от победата с 4:3 над Арсенал. Именно 24-годишният защитник имаше вина за отсъдената дузпа, а след това загуби позицията си и позволи на Тио Уолкът да разстреля Симон Миноле.

До края на срещата Алберто продължи да допуска грешки, подобно на миналия сезон, в това число и във финала на Лига Европа срещу Севиля.

Крукс, който с "шпорите" е печелил Купата на Англия и Купата на УЕФА, вярва, че Морено ще донесе немалко беди на Ливърпул, което би трябвало да накара Юрген Клоп да потърси алтернатива на Алберто.

"Юрген Клоп няма нищо против да харчи пари, ако види достъпен талант. Той разумно ги вложи в Манче, но сега трябва сериозно да помисли за продажбата на Кристиан Бентеке, който не влиза в неговите планове, а също така за покупката на достоен ляв защитник. Ливърпул да забрави за топ 4, ако Алберто Морено остане в отбпа, те дори могат да изпаднат с него", заяви Крукс.

 

  Сподели
149