Спешна среща в Арсенал, клубът хвърля много пари за подсилване на отбора


Н. Гавазов

Спешна среща в Арсенал, клубът хвърля много пари за подсилване на отбора

Ръководството на Арсенал на своя спешна среща късно снощи е взело решение да привлече поне един скъпоструващ футболист. Съобщава се, че мениджърът на отбора Арсен Венгер разчита да похарчи сериозна сума в навечерието на очертаващия се като един от най-конкурентните сезони във Висшата лига на Англия.

Според вътрешен източник от "Емирейтс", в клуба са насочили своето внимание към нападателя на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски и нападателя на Наполи Лоренцо Инсие.

Ръководството на Арсенал е дало "зелена светлина" на Венгер за покупката на някой от тези трима играчи. Според анализатори, цената на французина и поляка е около 80 милиона евро, а тази на Лоренцо не надвишава 60 милиона евро.

Паралелно с това, "артилеристите" се готвят да отправят официална оферта за полузащитника на Лестър Риад Марез в размер на 50 милиона евро. По-рано "лисиците" отказаха предложение на Арсенал за алжиреца в размер на 35 милиона евро.

Ако "артилеристите" успеят да осъществят плановете си, разходите на лондончани за нови играчи през това лято ще надхвърлят 150 милиона евро.

 

  Сподели
210