Рио Фърдинанд: Аз бих поел Англия


И. Ангелов

Рио Фърдинанд: Аз бих поел Англия

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед, Рио Фърдинанд, смята, че липсата на отборна структура в английския национален отбор е причината за лошите представяния на отбора, като легендата смята, че с радост би поел възможността да води "Трите лъва" след напускането на Рой Ходжсън.

В момента Сам Алърдайс води букмейкърските класации за мястото, като Юрген Клинсман също е фаворит. Фърдинанд обаче, който има 81 мача с национала, изложи възгледите си за отбора и сподели желанието си да менажира отбор пред Copa90.

"Когато ти дори не знаеш стартовата си 11-ка и участваш в турнир, и не знаеш най-добрата си постройка, това е проблем. Когато играеш в отбор, индивидуалните играчи могат да се представят в най-добрата си светлина когато имат ясна визия за платформата, на която е изграден отбора. Когато основата, фундамента е там...структурата, разбирането какво се иска от отбора."

"Когато играч не се представя много добре в личен план, той може да изпадне от тази структура и отбора. Ето за това трябва да стана мениджър, винаги бих приел възможността."

  Сподели
161