Педро иска да се върне в Барселона


Н. Гавазов

Педро иска да се върне в Барселона

Крилото на Челси Педро призна, че мечтае да се върне в своя бивш клуб Барселона. 28-годишният испанец проведе само един сезон на "Стамфорд Бридж", записвайки участие в 29 мача, в които вкара седем гола в рамките на Висшата лига. Педро не крие бъдещите си планове и те не са свързани с Челси.

"Надявам се, че ще мога да с върна в Барселона, но знам, че ще е трудно. Вече разговарях за това с президента на клуба по време на финала за Купата на Испания, разговарях с всички, които искат да ме видят там", заяви Педро.

"Това е трудно, но аз винаги съм казвал, че искам да завърша кариерата си в Барселона. Но разбирам, че годините си вървят, а клубът и така разполага с най-добрите играчи в света. Изискваният в този клуб са много високи. Но не изключвам, че това ще се случи", каза още испанецът.

"Проведох 11 или 12 години в Испания, семейството ми живее там, имам много приятели. Феновете ме обичат, аз чувствах, че много ме ценят в клуба и винаги е тежко да напуснеш клуба на твоите мечти. Но вече обясних, че бях принуден да си тръгна, защото игрово ми време бе ограничено", завърши Педро.

 

  Сподели
112