Стърлинг се опасява за бъдещето си в Сити


Н. Гавазов

Стърлинг се опасява за бъдещето си в Сити

Крилото на Манчестър Сити Рахим Стърлинг се опасява за своето бъдеще в клуба при новия мениджър Хосеп Гуардиола. По-рано днес се появиха информации, че испанският специалист има намерение да привлече поне седем нови футболисти, с които да промени "гражданите" и да презареди отбора. Сега става ясно, че Гуардиола няма намерение да започва сезона със Стърлинг в титулярния състав.

Рахим ще трябва да се бори за своя шанс и да доказва правото си за място сред титулярите. Тази нова ситуация напряга и силно безпокои крилото, което неуспешно проведе завършилия сезон във Висшата лига, отличавайки се само един път през тази календарна година - срещу безнадеждния Астън Вила. С голям труд Рахим все пак успя да попадне в разширения състав на националния отбор на Англия на Евро 2016.

Очаква се, че тази вечер Рой Ходжсън ще даде шанс на Стърлинг да се прояви в мача с Австралия, но мястото на Рахим в "Трите лъва" не е гарантирано. Евентуално отпадане на крилото от окончателния списък за Евро 2016 ще е още един удар по отношение на неговата увереност.

 

  Сподели
145