Десет от Нюкасъл унижиха Тотнъм


И. Ангелов

Десет от Нюкасъл унижиха Тотнъм

Тотнъм отново показа ужасяваща форма когато в последния кръг от английската Висша лига пътува до Нюкасъл за загубата с 5:1 от своя домакин. Днес домакините играха голяма част от срещата с човек по-малко, като вкараха цели 3 от своите голове при числово превъзходство за Тотнъм, който се срина за поредна година зад Арсенал в класирането.

Срещата започна активно за домакините и в 11-ата минута Митрович бе близо до гол. В 19-ата обаче той асистира за Вайналдум и ниския му удар в ъгъла и 1:0. Домакините останаха по-силни и видяхме още няколко положения до 39-ата минута, когато Митрович се разписа с красив удар с глава за 2:0.

На почивката Мейсън и Сон бяха заменени от Почетино от Онома и Керъл, но това не промени много. Все пак в 60-ата минута Ламела успя да вкара с един удар, който вратарят успя да отрази, но само в гредата си - 2:1.

В 67-ата минута Митрович бе изгонен за настъпване на Уокър, но това не спря Нюкасъл. В 73-ата минута Сисоко спечели лека дузпа, реализирана от Вайналдум за 3:1. Последваха няколко бързи положения, при всяко от които Нюкасъл можеше да вкара, но го направи само на 2 пъти - в 85-ата минута чрез Аронс, и в 86-ата чрез Янмаат.

  Сподели
190