Юнайтед и Лестър не се победиха


И. Ангелов

Юнайтед и Лестър не се победиха

Манчестър Юнайтед не позволи на Лестър Сити да си гарантира шампионската титла на "Олд Трафорд" днес в срещата между двата тима от поредния тридесет и пети кръг на английската Висша лига. След завършилата при 1:1 среща обаче "лисиците" могат да са шампиони преди следващия кръг, ако Тотнъм се провали срещу Челси.

Днес Манчестър Юнайтед започна много силно, като още в 8-ата минута Антони Марсиал получи подаване от Валенсия на втора греда, където се беше включил непокрит, и с удар по земя той матира Шмайхел за 1:0.

Лестър обаче отвърна чрез своя капитан когато в 17-ата минута Дани Дринкуотър подаде перфектно на главата на Уес Морган, който прегази Рохо и вкара с глава за 1:1. До почивката и двата тима се бореха за още голове.

Лестър започна по-силно второто полувреме, но положения паднаха пред Марсиал и Рууни за Юнайтед. В 78-ата минута се стигна и до удар в гредата когато Рууни намери Смолинг за удар с глава по вратата на Шмайхел. В края на срещата Дринкуотър бе изгонен, но резултатът остана равен.

  Сподели
345