Мата: Феновете на Юнайтед заслужават най-доброто


Н. Гавазов

Мата: Феновете на Юнайтед заслужават най-доброто

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата заяви, че спечелването на Купата на Англия е отличен шанс, който "червените дяволи" не бива да изпускат.

"Седмицата се оказа много хубава за нас, постигнахме забележителни резултати, а усмивките не слизат от лицата на сътрудниците. Осигурихме си класиране за финала за Купата на Англия. Това е отличен завършек на април, през който спечелихме 5 от 6 мача", заяви Мата.

"Много се радвам на нашите фенове, защото те заслужават само най-доброто. Мачът с Евертън съответстваше на нивото полуфинал за Купата на Англия, тъй като интригата остана до последните секунди. Трябва да кажем големи благодарности към Давид де Хеа и Антони Марсиал, благодарение на които се класирахме за финала. Но и целият отбор заслужава топли думи по свой адрес, защото независимо от всички несгоди през сезона, ние проявихме твърдост, характер и не отпуснахме ръце", каза още испанецът.

"Сега имаме шанс да спечелим Купата на Англия и не бива да изпускаме този шанс. Но този мач ще е чак след месец. Пред нас има пет двубоя, пет финала и първият ще се състои още този уикенд. Очаква ни домакинство на Лестър, който се сражава за титлата и в миналия кръг уверено победи Суонзи. Ние трябва да победим сред родните стени и да зарадваме нашите фенове", завърши Мата.

 

  Сподели
92