Бенитес: Доволен съм от реакцията на отбора


Н. Гавазов

Бенитес: Доволен съм от реакцията на отбора

Мениджърът на Нюкасъл Рафаел Бнитес сподели мнение за птложената среща от 27-я кръг на Висшата лига на Англия с Манчестър Сити, която завърши при резултат 1:1.

"Трябва да съм доволен от това, което направихме, как реагира отборът, когато отстъпвахме в резултата, играейки с тим като Манчестър Сити. Не видях повторение на гола на Агуеро, но ми казаха, че там има засада. Мисля, че те трябваше по-правилно да действат (съдиите), но ние нищо не можем да променим. Вярата на отбора сега е по-силна, феновете подкрепят играчите, които ще се сражават до края. Днешният мач е пример за това", заяви Бенитес.

"Анита е много умен, той знае кога трябва да върви напред. Футболистите правят това, което са длъжни. Те играят страстно, решително, това се очаква от феновете. Привържениците ценят усилията на играчите. Всички правят максималното, за да останем във Висшата лига. Надявам се, че сега имаме правилен импулс, но никак не може да влияем ма играта на другите отбори. Продължаваме да вярваме и се надяваме на победа в следващия мач. Когато дойдох, аз казах, че този стадион е плашещо място за другите отбори. Ето към какво се стремим, това е което имаме", каза още испанецът.

 

  Сподели
113