Варди герой и грешник в равен с Уест Хем (видео)


И. Ангелов

Варди герой и грешник в равен с Уест Хем (видео)

В срещата от поредния тридесет и шести четвърти кръг на английската Висша лига Лестър Сити посрещна Уест Хем Юнайтед на своя "Кинг Пауър Стейдиъм". Днес чрез своя талисман Джейми Варди домакините поведоха, но след неговото изгонване гостите успяха да стигнат до пълен обрат след голове на Керъл и Кресуел. В самия край обаче дузпа донесе равния 2:2.

Лестър започна неуверено, но намери играта си след 10-ата минута и стигна до гол чрез Варди. В 18-ата минута Шмайхел започна една контра като намери Марес, той пусна топката за Канте, който напредна и подаде на нападателя, а той нагласи топката и стреля ниско за 1:0. 10 минути след това Варди получи жълт картон за влизане в краката на Кояте. 

На почивката за гостите Педро Обианг бе заменен от Анди Керъл. В 56-ата минута Варди получи втори жълт картон за симулация срещу Огбона в наказателното поле, макар да изглеждаше, че той бе побутнат от бранителя. Така играта се обърна в полза на гостите. 

Чак в 84-ата минута обаче след грешка на капитана на Лестър - Уес Морган, се стигна до дузпа и Керъл реализира от бялата точка. Почти веднага след това Уест Хем обърна когато Кресуел с мощен удар от границата на наказателното поле матира Шмайхел за 2:0.

Драмата в срещата бе на ниво когато в 94-ата минута Шлуп напредна в наказателното поле на гостите и спечели дузпа срещу Керъл. Зад бялата точка застана резервата Леонардо Юлоа, който изпрати Адриан в грешната посока, а публиката в екстаз за 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
208