Ван Гаал призна от кого се опасява в мача с Уест Хем


Н. Гавазов

Ван Гаал призна от кого се опасява в мача с Уест Хем

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал призна в навечерието на преиграването на срещата от четвъртфиналите на Купата на Англия с Уест Хем, че най-много се опасява от нападателя на "чуковете" Анди Керъл. Както е известно, англичанинът, неочаквано за Арсен Венгер, се появи в стартовия състав на мача с Арсенал през уикенда и се отчете с хеттрик.

Следващият гост, който ще се появи на терена на "Ъптън Парк" е Юнайтед и Ван Гаал се опасява, че Анди ще се включи в мача от първите минути.

"Видях какво направи Керъл срещу Арсенал и мисля, че нашият проблем срещу Тотнъм също бе неразбиране между централните защитници. Надявам се, че ще подобрим взаимодействието си, защото това е важен мач за нас", заяви Ван Гаал.

"Керъл притежава специални качества. Ние се убедихме в това чрез съботната среща. Той го направи срещу Арсенал, а те имат отлични централни защитници, но той успя да се прояви. Поради това ние трябва да се справим с Керъл и не само с него. Те имат и футболист като Димитри Пайе, а още и Ласини, който също е способен да вкарва голове", каза още холандецът.

 

  Сподели
48