Шчесни: Искам Лестър да спечели титлата


Н. Гавазов

Шчесни: Искам Лестър да спечели титлата

Вратарят Войчех Шчесни за пореден път заяви, че му харесва да играе за Рома, където пристигна под наем през миналото лято. Също така полският национал коментира ситуацията във Висшата лига на Англия, в която лидерът Лестър записа поредна победа и направи още една крачка към титлата.

"Всичко знаят, че аз съм много щастлив тук. Искам да ви разкажа за плановете си за бъдещето, но самият аз не знам какво ме очаква. Съобщих на клубовете за своите намерения, а те ще решават моята съдба", заяви Шчесни.

"Очевидно е, че лошото ни представяне от октомври до януари ни извади от битката за титлата. Дотогава играхме добре, а при Спалети играем превъзходно. Надяваме се, че ще бъдем стабилни и през следващия сезон. Разбира се, искаме да се класираме а Шампионска лига. Надявам се, че ще може добре да завършим сезона", каза още вратарят.

"Лестър? Никой не е в състояние да обясни това чудо. Разбира се, че подкрепям Арсенал, но искам отборът на Клаудио Раниери да спечели титлата. Те са пример и източник на вдъхновение за всички", завърши Шчесни.

 

  Сподели
88