Ливърпул се разправи със Стоук (видео)


И. Ангелов

Ливърпул се разправи със Стоук (видео)

Ливърпул застава на осмата позиция във временното класиране на английската Висша лига след като днес в среща от поредния тридесет и трети кръг тимът посрещна на своя "Анфийлд" Стоук Сити и успя да победи с 4:1. Дивок Ориги вкара на два пъти в двубоя, а Алберто Морено и Даниел Стъридж също намериха мрежата на гостите.

Ливърпул започна силно с гол на Морено още в 8-ата минута когато след бърз пряк-свободен удар, при който играчите на гостите още спореха за нарушението, Морено се възползва да намери място и да матира Хаугаард за 1:0.

В 22-ата минута обаче Кркич се възползва от прекрасно центриране от пряк-свободен удар на Шакири, като завърши с глава от близо през Миноле за 1:1. 6 минути след това и Крауч се разписа, но попадението бе отменено поради засада. 

В 32-ата минута Стъридж върна аванса на домакините след като Ожо премина през Шакири и центрира в наказателното поле за Стъридж и нов завършек с глава от близо - 2:1. На почивката Ориги се появи на мястото на Ожо.

Само след 5 минути игра младото острие бе намерено непокрито от добро центриране на Милнър и се възползва от лошата игра на врата на Хаугаард. В 65-ата минута Ориги добави и нов гол на сметката си когато навлезе през Бардсли и подаде силно или опита да стреля през много хора от Стоук, но топката си намери път през Хаугаард за пореден път за крайното 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
164