Раниери: Все още нищо не сме постигнали


Н. Гавазов

Раниери: Все още нищо не сме постигнали

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери сподели мнение за срещата със Съндърланд от 33-я кръг на Висшата лига на Англия, в която "лисиците" постигнаха победа с 2:0 и направиха още една крачка към титлата.

"Знаехме, че ще е трудно, защото Съндърланд се бори за оцеляване. Но аз съм доволен от трите точки. Играхме много твърдо. Разбира се, съперникът имаше шанс, можеше да направи равен, но имахме три-четири положения, за да приключим с мача. За Варди бе важно да вкара. Той направи много асистенции в последните мачове, но това е голмайстор, който има нужда от голове. Радвам се за него", заяви Раниери.

"Феновете могат да продължават да мечтаят, а ние трябва да останем организирани. Сега пред нас са два домашни двубоя, пред нас е класиране за Шампионска лига. Трябва да се класираме за там. Засега все още нищо не сме постигнали. Нужно е да запазим спокойствие и сила на духа. Емоциите са много, но е трудно да ги опиша. Засега все още трябва да гледаме своите грешки и да ги избягваме", добави италианецът.

 

  Сподели
16