Ван Гаал: Трябват ни още 27 точки за топ 4


Н. Гавазов

Ван Гаал: Трябват ни още 27 точки за топ 4

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал коментира срещата с УБА от 29-я кръг на Висшата лига на Англия, в която "червените дяволи" претърпяха поражение с 1:0.

"Какво мога да кажа, когато бива изгонен играч като Мата. Попитах го, дали това е първият му червен картон в кариерата и той ми каза - да. Може да се дадат два жълти картона за пет минути, но мисля, че съдиите трябва да знаят на какъв човек показват тези картони. Не мисля, че Мата някога си е позволявал подобни неща. Първият картон бе глупав. Трябва да се знае, че съдията може да даде втори картон. Арбитърът взема решението за една секунда, но е известно, че Мата не е груб играч", заяви Ван Гаал.

"Не се чувствахме некомфортно с десет човека. Имахме положения за гол, но общо взето е по-трудно, когато играеш с десет човека срещу единадесет. Загубата е голям удар за нас, защото не бе предвидена. За 14 дни това бе пети наш мач, което е трудно и в това е причината за загубата. Какво мога да кажа? Съжалявам. Колко точки ни трябват, за да се класираме в топ 4? 27', завърши холандецът.

 

  Сподели
74