Карик се опасява от нов провал


Н. Гавазов

Карик се опасява от нов провал

Ветеранът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик предупреди феновете, че отборът може да достигне ново дъно в предстоящата среща с Шросбъри от Купата на Англия. В четвъртък "червените дяволи" претърпяха неочаквано поражение с 2:1 от Мидтиланд в Лига Европа, но феновете отказаха да приемат отсъствието на 14 играчи заради травми и изразиха недоволството си през второто полувреме на срещата в Дания.

В понеделник вечер възпитаниците на Ван Гаал ще се отправят към Шросбъри в рамките на петия кръг на Купата на Англия и Карик се опасява от провал, ако съотборниците му не намерят нужната мотивация.

"Мачът в понеделник ще е друг, но ние трябва да играем много по-добре, отколкото в четвъртък. Знаем какво ни очаква в понеделник, защото много пъти сме се сблъсквали с подобно нещо. Това ще е тежък мач. Мачът с Мидтиланд показа, че може да се препънем, ако отново сме далече от най-добрата си игра. Трябва да победим, ако играем добре, но това не е толкова лесно и видяхте какво се случи в четвъртък", заяви Карик.

 

  Сподели
44