Почетино: Феновете имат право да мечтаят за титла


Н. Гавазов

Почетино: Феновете имат право да мечтаят за титла

Мениджърът на Тотнъм Мануел Пелегрини призова феновете на клуба да започнат да мечтаят за спечелване на титлата във Висшата лига на Англия. Победата с 2:1 над Манчестър Сити във вчерашния мач между двата тима направи "шпорите" главен преследвач на лидера Лестър. Разликата от върха сега е две точки, а това означава, че сега Тотнъм има реални шансове за първи път от 1961 година да стане шампион на Англия. Почетино призова феновете да вярват в успеха.

"Феновете са прави в мечтите си за титла. Те от самото начало показват огромна подкрепа на отбора и ние трябва да им благодарим за това. Това е важно за нас. Те винаги са великолепни, а ние трябва да им благодарим чрез различни способи. За тях е важно всичко да разбират и да виждат, че ги ценим", заяви Почетино.

"Във футбола се играе заради феновете и те заслужават да им кажем "благодаря". Постигнахме важна победа. Играчите заслужават похвала за играта си. Стараем се да се подобряваме с всеки ден и сега сме в добро положение, но е рано да се говори за титлата", каза още специалистът.

"Преди мача всички говореха, че това е голямо изпитание за нас и за нас бе важно да покажем, че сме способни да спечелим такава среща. Нека не забравяме, че сме най-младият отбор в Лигата. Важно е да започнем да чувстваме, че сме способни да побеждаваме на такива големи стадиони като на "Етихад", завърши Почетино.

 

  Сподели
88