Раниери: Мачът с Норич ще е по-труден от този с Арсенал


Н. Гавазов

Раниери: Мачът с Норич ще е по-труден от този с Арсенал

Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери в навечерието на срещата с Арсенал от 26-я кръг на Висшата лига на Англия за пореден път заяви, че отборът му не изпитва никакъв натиск.

"Арсенал се намира под по-голям натиск, защото Арсен похарчи много пари. Защо аз трябва да изпитвам натиск? Ние заедно с феновете преследваме своите мечти и никой не трябва да ни буди. В известен смисъл мачът с Норич ще е по-труден от този с Арсенал. Но всеки мач е труден, в тази лига няма лесни срещи", заяви Раниери.

"Когато нашите конкуренти в борбата за титлата играят в евротурнирите, ние ще се отправим на море, за да поплуваме и да се попечем на слънце. Надявам се, че този път букмейкърите са прави (последните которовки сочат Лестър за фаворит), но аз съм много прагматичен. Дайте ми точки, а не думи. Искаме да продължим да мечтаем, макар че никой не ни буди. Погледнете колко много журналисти има тук. Това е заради случващото се с нас. Това е чудесна история и нека да и се наслаждаваме", каза още италианецът.

"Изпреварваме петия с 12 точки. Ще е фантастично, ако попаднем в Шампионска лига. не мисля за мястото. Животът е кратък и е важно да бъдем щастливи. Това е положителен опит, но аз съм имал и лош", каза още Раниери.

 

  Сподели
141