Клоп: Дойдохме за победа


Н. Гавазов

Клоп: Дойдохме за победа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнение за срещата с Уест Хем от четвъртия кръг на Купата на Англия, която мърсисайдци загубиха с 2:1 и отпаднаха от турнира.

"Тежко е. Бяхме по-добрият отбор, играхме добър футбол, създавахме положения, но не се възползвахме. Имаше много съдийски решения, който в по-успешен ден бих нарекъл забавни. Не мисля, че имаше наказателен удар при решаващия гол, но искам още един път да го видя", заяви Клоп.

"Това не е лесно, защото дойдохме тук само за победа. Не е задължително да покажеш своя добър футбол, а да преминеш в следващия кръг. Вратите бяха широко отворени за нас, защото играхме добре, но това се оказа недостатъчно. Ние трябва да се справим с това и да се борим в следващата среща", каза още мениджърът.

"Имахме положения. От своето място видях добра игра от своя отбор. Сериозно се сражавахме. Имахме положения, в които отборът добре се прояви по отношение на тактиката. Отлична игра, но резултатът не е този, който желаеш", продължава немецът.

"Трябваше Бентеке да вкара един гол? Той трябва да продължава в този дух. Това не е най-приятният момент в неговата кариера, но той трябва да продължава да се трудни. Иска да вкарва и на нас е нужно той да го прави. Ще работим над това през следващите седмици и месеци", завърши Клоп.

 

  Сподели
172