Уест Хем надви Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Уест Хем надви Ливърпул (видео)

Уест Хем Юнайтед прие Ливърпул в среща от поредния двадесети кръг на английската Висша лига. Днес домакините превъзхождаха своя опонент и сякаш забравиха за понижената си форма в последните седмици. Освен победата с 2:0 ще се отбележи и завръщането на ключовия за успехите на тима Дмитри Пайе след дълготрайна контузия.

Срещата започна с ранно положение пред Айби, но домакините стигнаха до гол в 10-ата минута. Тук Енер Валенсия центрира към втората греда и Антонио Валенсия надскочи Клайн за удар с глава през Миноле - 1:0.

В 17-ата минута Ландзини се намери с топката в позиция извън наказателното поле и стреля опасно далеч от Миноле, но топката бе спряна от гредата за късмет на гостите. В 25-ата минута Бентеке получи шанс да стреля опасно, но Томкинс му попречи. Фирмино и Кресуел се отчетоха с още две опасно положения.

В 55-ата минута резултатът стана 2:0 за домакините при повторение на всичко от първия гол. Сега обаче Марк Ноубъл центрира за Керъл, който надскочи Клайн и отново заби топката с глава в мрежата.

В 64-ата минута завръщане в игра отбеляза Дмитри Пайе, който бе посрещнат подобаващо от домакинските фенове. Той се намеси и в няколко от опасните атаки на домакините до края, макар в по-голямата част те да бранеха резултата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
219