Бащата на Груич: Висшата лига не е за сина ми


Н. Гавазов

Бащата на Груич: Висшата лига не е за сина ми

Горан Груич, който е баща на полузащитника на Цървена Звезда Марко Груич, подложи на критика сръбския клуб за готвения трансфер на неговия син в Ливърпул. Родителят заяви, че е прибрал паспорта на играча и няма да допусне сделката да стане факт.

"Няма да им позволя да унищожат моя син! Хората, които управляват клуба, останаха без пари. те виждат изход от положението чрез продажбата на Марко. По десет пъти на ден му звъняха по телефона и го убеждаваха да подпише договор. Освен това той е подложен на натиск в съблекалнята, защото някои играчи са убедени, че заплатите им зависят от продажбата на Марко. Общувахме с хора о т Удинезе и Андерлехт, а след това се появи Ливърпул", заяви бащата на Груич.

"Неговият паспорт е в мен и заявявам, че Марко Груич няма да ходи никъде. Той стана шампион на света, на път е да спечели титлата с Цървена Звезда, логично е да се предположи, че неговата цена ще се покачва година след година. Но много хора бързат да приемат парите от трансфера. Знам, че треньорът Миодраг Божович уважава моето дете. Виждате, че нашите младежи се провалят там - Тошич, Маркович, Ляич, да продължавам ли? Никой няма възможност да се прояви във Висшата лига. Иванович и Видич е съвсем друга история, защото отидха там като опитни играчи. Познавам сина си, знам, че може да играе в Англия, но тази лига не е за него", завърши Горан.

 

  Сподели
130