Пелегрини: Бяхме по-добри от Арсенал


Н. Гавазов

Пелегрини: Бяхме по-добри от Арсенал

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини сподели мнение за срещата с Арсенал от 17-я кръг на Висшата лига на Англия, в която "гражданите" претърпяха поражение с 2:1.

"Вторият гол реши изхода на мача. Съперникът откри резултата след първия си удар в очертанията, до тогава имахме отличен шанс да се отличим. Второто попадение бе много важно за хода на срещата, ние допуснахме досадна грешка в добавеното време на първото полувреме", заяви Пелегрини.

"Трябва да се побеждава в такива важни срещи. Хубаво е, че Агуеро се завърна на терена, може би ще са му нужни още няколко срещи, за да набере нужната форма. 63 точки са пред нас, има още много двубои. Играта ни през второто полувреме показа, че ще продължим борбата за титлата. Не следя статистиката, но ние се намираме в надпреварата за титлата. Намерете си друга работа, ако не ми вярвате. Доволен съм, защото бяхме по-добри от Арсенал. Владеехме топката и създавахме положения до попадението на Уолкът. Започнахме повече да рискуваме, да създаваме положения за гол, но в такива срещи не бива да грешиш. Продължаваме борбата за титлата", добави чилиецът.

 

  Сподели
247