Венгер: Продължаваме битката за титлата


Н. Гавазов

Венгер: Продължаваме битката за титлата

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер сподели мнение за срещата с Манчестър Сити от 17-я кръг на Висшата лига на Англия, в която "артилеристите" постигнаха победа с 2:1.

"Мачът премина на висока скорост, играчите напълно се раздадоха на терена. Изглеждахме опасно. Вкарахме отлични голове през първото полувреме, но ситуацията се промени когато пропуснахме. Разбирахме колко важен е този мач. Уолкът вкара отличен гол, което ни помогна да си повярваме. Жиру е важен за нас във всеки един мач, то внася нещо специално в нашата игра. Изпуснахме няколко отлични положения при контраатаки. След това на терена се появиха Бони и Навас, а това силно промени играта", заяви Венгер.

"Познавам Туре от 15-годишна възраст, той може да играе на всяка една позиция. Яя е вкарвал много отлични голове в края на срещите, но този не специален. Засега е рано да се говори за титлата, но ние продължаваме борбата за спечелване на Висшата лига. Победата ще ни даде увереност. Отборът разполага с много твърд дух. Имаме намерение да ставаме по-добри. Вече свикнахме с представянето на Йозил. Отдавна съм във футбола, за да знам колко силен е този играч", добави французинът.

 

  Сподели
134