Ван Гаал се провали и срещу Норич


И. Ангелов

Ван Гаал се провали и срещу Норич

Манчестър Юнайтед продължава да пропада в класирането на Висшата лига след поредна загуба - този път от Норич Сити, който дойде на "Олд Трафорд" и взе една от малкото си победи в историята срещу "червените дяволи" с 2:1. Джером и Тети вкараха за гостите, докато Антони Марсиал реализира за Юнайтед.

Юнайтед започна с контрол на срещата и Норич почти не атакуваше до 20-ата минута. След натиска на домакините обаче в една контра в 38-ата минута Редмънд напредна през Джоунс и пусна топката за Джером, който успя да се справи с Карик и Смолинг и да матира Де Хеа за 1:0.

Втората част започна със самочувствие на гостите и нов гол в 54-ата минута, като тук Джером отново задържа добре преди да изведе перфектно Алекс Тети за удар от средна дистанция и 2:0.

В 66-ата минута крайният резултат оформи Марсиал при центриране на Йънг и отклонена от Рууни топка за нападателя, който завърши с апломб. Малко преди края Де Хеа спаси вратата си от Мбокани, а домакините имаха шанс за равен в 92-ата минута чрез Смолинг.

  Сподели
196