Ливърпул и Уест Бром поделиха точките


И. Ангелов

Ливърпул и Уест Бром поделиха точките

В среща от поредния шестнадесети кръг на английската Висша лига Ливърпул прие Уест Бромич Албиън и не успя да победи своя опонент, допускайки пълен обрат след попадението на Джордан Хендерсън до 2:1, но отново достигайки до крайното 2:2 късно в добавеното време чрез Дивок Ориги.

Домакините започнаха доста силно, като Бентеке бе близо до гола още в 9-ата минута след центриране от Милнър. Последва положение пред Кутиньо 4 минути след това. В 21-ата минута 1:0 направи Джордан Хендерсън, който завърши от близо една топка от Адам Лалана.

В 30-ата минута при центриране Миноле не успя да се справи с топката и я изпусна в краката на Рондон, който намери Доусън за удар през наредилите се на гол-линията няколко защитника на Ливърпул - 1:1.

В добавеното време на първата част гостите стигнаха и до втори гол, отново от статично положение, но то бе отменено заради засада. В 73-ата минута обаче отново Олсон вкара топката в мрежата след подаване от Крис Брънт и това бе 2:1.

Крайното 2:2 оформи Дивок Ориги в 96-ата минута когато Хендерсън предостави кълбото на нападателя, той опита късмета си от далеч и за негово щастие топката се отклони и влетя в мрежата.

  Сподели
247