Уест Хем взе точка от Олд Трафорд


И. Ангелов

Уест Хем взе точка от Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед прие Уест Хем Юнайтед за срещата от поредния петнадесети кръг на английската Висша лига. Днес след слабо първо полувреме домакините можеха да изостават убедително в резултата, но две греди и Де Хеа запазиха сухата мрежа до почивката, след която "червените дяволи" заиграха далеч по-добре, но не и достатъчно, за да вкарат гол.

В 12-ата минута беше първата изява на Де Хеа, когато Моузес бе изведен сам срещу него, но вратарят се прояви прекрасно. В 22-ата минута Кресуел нацели гредата на Де Хеа. Само 2 минути след това Рийд бе намерен след корнер и с глава отново нацели страничния стълб на Юнайтед. 

След почивката Юнайтед заигра по-стабилно, но отново най-доброто положение бе за гостите. То падна в 57-ата минута, когато при едно центриране Керъл свали топката за Зарате сам срещу Де Хеа, но той стреля неточно. 

Уест Хем оцеля в 62-ата минута при най-доброто положение за домакините, когато Марсиал напредна през двама бранители, топката попадна пред Фелаини и той не успя да реализира. Последва добро положение и пред Швайнщайгер, но гол така и не падна днес.

  Сподели
204