Тотнъм разби Уест Хем в дербито (видео)


И. Ангелов

Тотнъм разби Уест Хем в дербито (видео)

Тотнъм прие Уест Хем Юнайтед за неделното лондонско дерби на "Уайт Харт Лейн", като домакините успяха да победят своя враг с 4:1 благодарение на два гола от Хари Кейн и по един от Тоби Алдервайрелд и Кайл Уокър. В самия край Ладзини върна едно попадение за гостите.

Двата тима започнаха развностойно, но Адриан трябваше да се намеси първи в мача след един удар от Ериксен. В 23-ата минута Деле Али опита удар от границата на наказателното поле, но блокираната топка попадна в Кейн, който се завъртя добре през защитник и матира Адриан за 1:0.

Уест Хем отговори с две добри положения пред Кояте, който със задна ножица нацели гредата в единия случай. В 33-ата минута обаче при корнер от Ериксен Тоби Алдервайрелд вкара с глава на близката греда за 2:0. В следващата атака Деле Али нацели горната греда с добър удар.

Хари Кейн вкара своя осми гол за сезона в 50-ата минута, когато отново бе намерен от Ериксен на добра позиция за 3:0. В 83-ата минута Кайл Уокър премина през целия терен, размени двойно подаване със Сон в наказателното поле и завърши с външната част на крака за 4:0.

Именно през Уокър премина Ландзини в 87-ата минута когато върна красив гол за гостите за крайното 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
84