Венгер: Не мога да се сърдя на отбора


Н. Гавазов

Венгер: Не мога да се сърдя на отбора

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира срещата с УБА от 13-я кръг на Висшата лига на Англия, в която лондончани претърпяха поражение с 2:1.

"Сами си организирахме кошмара: не вкарахме дузпата, пропуснахме от статично положение и не си вкарахме положенията. Трябва да отдадем дължимото на УБА - те добре се държаха и показаха пълно себераздаване. Не биваше да позволяваме на съперника да реагира след като открихме резултата, за нас това бе тежък удар и сме разочаровани. Но не мога да се сърдя на отбора, защото играчите правеха всичко, което могат. Загубихме концентрация при 1:0, тъй като само след десет минути вече губехме с 1:2. Защитата игра много слабо", заяви Венгер.

"Така и не разбрах какво се случи при дузпата. Може да си поговорите с Касорла за това, той е много разочарован, но ми е трудно да го обвинявам. Трябва да приемем загубата и правилно да реагираме в следващата среща", каза още мениджърт.

"Имаме още двама контузени, Артета е с проблем на прасеца, а Коклен - с коляното. Не знам колко сериозна е травмата му", завърши Венгер.

 

  Сподели
144