Кристъл Палас надви Ливърпул на Анфийлд (видео)


И. Ангелов

Кристъл Палас надви Ливърпул на Анфийлд (видео)

Юрген Клоп допусна първата си загуба начело на Ливърпул след като днес той посрещна на "Анфийлд" Кристъл Палас за срещата от поредния дванадесети кръг на английската Висша лига. След гол в първата част на Яник Боласие, Филипе Кутиньо изравни току преди почивката, но единствен гол на Скот Дан във втората част реши всичко за 2:1.

Ливърпул започна бавно срещата и постепенно навлезе в мача. В 21-ата минута обаче Яник Боласие заслужено даде аванс на своите когато Чан не успя да се справи с центриране на Заха и крилото наказа Миноле с ляв крак - 1:0.

В 29-ата минута Хенеси спаси вратата си при удар на Бентеке. В 42-ата при добра атака на Айб и Клайн от дясно топката стигна до Кутиньо в наказателното поле и той завърши без подготовка през Хенеси за 1:1.

След почивката двата отбора започнаха с агресивни атаки и пред двете врати. Сако пропусна добро положение в 62-ата минута, а от другата страна минута след това Бентеке можеше да вкара с глава след добра игра на Морено. В 82-ата минута при корнер от Кабай топката стигна главата на Скот Дан и той успя да стреля и да довърши спасения удар за 2:1, което се оказа крайният резултат днес.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
250