Клоп: Трябва да затворим всички врати


Н. Гавазов

Клоп: Трябва да затворим всички врати

В навечерието на своя дебют във Висшата лига на Англия мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова футболистите си да бъдат храбри. 48-годишният немец ще дебютира в английския футбол в съботната среща с Тотнъм. Клоп признава, че не очаква големи изменения в играта на отбора, тъй като просто не е имал достатъчно време за работа.

"Проведохме три превъзходни тренировки. Момчетата жадуват да се учат, но това време е малко, за да се направят промени... Всичко би било по-добре, ако заедно работехме шест седмици, но светът не е идеален", заяви Клоп.

"Мисля само за това, че трябва да стабилизираме играта си. Да затворим всички врати. Трябва да сме по-активни. В събота играем срещу много твърд отбор от Висшата лига. Трябва да тичаме и заедно да се сражаваме. искам да видя повече смелост и повече удоволствие в очите. Искам да виждам, че им харесва това, което правят. Видях това през тази седмица", добави мениджърът.

"Но е нужно време, за да се наредят нещата. Трябва да върнем увереността си в своите навици и качества. Когато отборът допусна гол от Астън Вила, играта веднага се промени. Трябва отново да се учим, че не е важно какви грешки допускаме. Важното е да сме компактни и да закриваме зоните", каза още Клоп.

 

  Сподели
51