The Telegraph: Играчите на Челси недоволни от Моуриньо


Н. Гавазов

The Telegraph: Играчите на Челси недоволни от Моуриньо

Футболистите на Челси са останали недоволни от действията на мениджъра на отбора Жозе Моуриньо, твърди The Telegraph. Късно снощи шампионът на Англия се представи слабо и загуби от Порто с 2:1 в мач от груповата фаза на Шампионската лига. Според изданието, решението на португалския специалист да не вземе Оскар, Фалкао и Реми в групата за снощната среща е разочаровало част от играчите. Другото недоволство е от оставянето на Джон Тери на резервната скамейка и пускането като титуляр на представящия се неубедително от началото на сезона Бранислав Иванович.

Персонално Оскар и Реми са разочаровани от явното намерение на Жозе Моуриньо да не разчита основно на тях и да ги оставя като резерви през по-голямата част от мачовете. От друга страна, много футболисти на Челси смятат, че бразилският национал е важна фигура в отбора и са несъгласни с позицията на мениджъра си.

От началото на сезона Оскар е изиграл само 196 минути, в които е реализирал 1 попадение, а Лоик Реми е едва с 69 минути игрово време.

 

  Сподели
123