Невил: Странен старт на сезона


Н. Гавазов

Невил: Странен старт на сезона

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Гари Невил определи сегашния старт във Висшата лига на Англия като един от най-странните, които той някога е виждал. Както е известно, в седмия кръг лидерската позиция бе заета от Манчестър Юнайтед, макар че до момента по-уверен футбол демонстрираше Манчестър Сити, който редеше победи без да допусне гол.

В същото време действащият шампион Челси се намира на 15-то място, постигайки само две победи. Всичко това е много странно за Невил.

"Това е един от най-странните стартове на сезона, който аз мога да си спомня. В момента ситуацията все още е променлива, морето се вълнува. Може би ние ще станем свидетели на едно от най-интересните първенства от дълго време, ако разбира се, тази нестабилност се запази. Манчестър Сити изглеждаше великолепно в първите 4-5 двубоя и не знам какво се случи с тях. Отборът, който подкрепям е на върха, но преди няколко седмици нямаше да повярвам, ако ми бяха казали, че това ще се случи. Но стана. Всеки побеждава всеки. Челси направи най-невероятния старт, който може да си представите и едва ли някой може да помисли, че те могат да стартират толкова лошо", заяви Невил.

 

  Сподели
117