Феновете на Арсенал излязоха с петиция до ФА


Н. Гавазов

Феновете на Арсенал излязоха с петиция до ФА

Привържениците на Арсенал излязоха с петиция до Футболната асоциация на Англия с молба Майк Дийн повече да не обслужва мачове на отбора. Петицията под наименованието "Да предотвратим работата на Майк Дийн в мачовете на Арсенал" вече събра над 60 000 подписа.

Както е известно, по време на дербито с Челси реферът изгони двама футболисти на Арсенал, а в същото време остави на терена нападателя на "сините" Диего Коща, който на два пъти удари защитника на "артилеристите" Лоран Кошчелни.

"В неотдавнашни мачове се случиха куп инциденти, показващи, че Дийн не е подходящ за работа на високо ниво. Това се видя по време на събитията в мача Челси - Арсенал от 19 септември, когато двама футболисти на "артилеристите" бяха изгонени, а в същото време Диего Коща бе наказан само с жълт картон, за четири ситуации, в които трябваше да получи червени картони. Също така трябва да се вземе под внимание ситуацията, когато Майк Дийн празнува гол на съперник, което се вижда от видеото в мача Арсенал - Тотнъм от 26 февруари 2012 година", се казва в петицията на феновете на Арсенал.

 

  Сподели
133