Бенитес ревна: Разстроен съм от решението на рефера (видео)


.

Бенитес ревна: Разстроен съм от решението на рефера (видео)

Мениджърът на Ливърпул Рафа Бенитес заяви, че е много разстроен от загубата срещу Арсенал, в срещата от 26 кръг на Висшата лига на Англия, която се игра снощи на "Емирейтс". Той също така се оплайа от съдийството на главния рефер Хоуард Уеб, който не отсъди дузпа за игра с ръка на Фабрегас при изпълнението на пряк свободен удар на Стивън Джерард в последните секунди на мача.

"Срещу Арсенал винаги се играе много трудно. Съперник ни владееше много добре топката. Но мисля, че и ние не стояхме лошо на терена. Успешно се отбранявахме и създадохме няколко добри моменти. Имахме 2-3 ситуации, в които трябваше задължително да вкараме гол, особено към края на двубоя", заяви Бенитес на пресконференцията след мача.

"Също така сме много разстроени от решението на арбитъра. Играта с ръка на Фабрегас бе абсолютно очевидна. Играчът бе в стената и игра с ръка над главата си, с което не позволи на топката да премине над него. Това бе чиста дузпа. По време на мача не си давах сметка колко е явна дузпата. Но на повторението се вижда, че той го прави умишлено и ситуацията се вижда много ясно, но защо рефера не реагира?", продължава възмутено испанският специалист.

"Страдахме от решенията на съдиите и в миналия сезон. Сега пак същото. Но невъзможно е някой да ни чуе. Просто трябва да се подготвим за следващия си мач. Няма нужда да губим повече време за този епизод", завърши Бенитес.

Видео с изказването на Рафа Бенитес след срещата с Арсенал:



НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

  Сподели
145