Ингс: Ще се реабилитираме за поражението


Н. Гавазов

Ингс: Ще се реабилитираме за поражението

Нападателят на Ливърпул Дани Ингс е убеден, че мърсисайдци в своя следващ мач ще успеят да се реабилитират за унизителното поражение с 3:0 от Уест Хем. Както е известно, Ливърпул гостува на историческия си съперник в събота в мач от петия кръг на Висшата лига на Англия. Ингс се надява на успех на негостоприемния "Олд Трафорд".

"Мисля, че след всяко подобно поражение всички момчета още по-силно ще се хвърлят в боя и още повече ще искат да поправят нещата. Отчитайки майсторството, което имаме в отбора, убеден съм, че може да го направим. В такива моменти ти извличаш урок. Много други фаворити също загубиха мачовете си през този уикенд и това ще бъде като урок за нас, защото не бива да сваляме педал от газта", заяви Ингс.

"На старта на сезона отборите са свежи и гладни след предсезонната подготовка и поради това понякога се получават разочароващи резултати. За съжаление, това се случи срещу Уест Хем, но ние се движим напред и увереността вътре в колектива продължава да бъде висока. Някои от момчетата сега са в националните си отбори, но аз съм убеден, че те ще са пълни с желание за реабилитация когато се върнат", каза още нападателят.

 

  Сподели
159